2012. december 28., péntek

Szilveszteri, újévi SMS-ek

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! BÚÉK.

Ünnepeljük az Óévet, ezért nemigazán emlékszek kívántam-e már neked Boldog Új Évet!!! Hogyha igen bocsi és megyek tovább bulizni!

Ha olykor mégis meggyötör az élet, azért most örülj a jónak, és a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik mindig szeretnek téged!

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok és a gondok,de hogy Te ügyes vagy és könnyedén megoldod!

Újévi kismalac farka lógjon szádba, hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő, szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de légy ma éjjel kicsit részeg, így búcsúztasd az óévet. B.Ú.É.K.

Pezsgő habzik a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts nekem úgy is, ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Mikor kigyúlnak a fények, a pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal az egyik rád kacsint, kicsi kendőből rád csillámport hint. Így adja át neked ezt az üzenetet: Szeretetben gazdag Boldog Új Évet!

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőre!

Eljött hát az ó év utolsó napja,vedel is a város apraja és nagyja,Koccintunk hát mi is az egészségedre,teljesüjlön álmod az új esztendőben!BÚÉK!

A szerencsebanknál a 2011 számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét.A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke,ezt kívánom neked a következő évre.

Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek.Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak,térjenek be hozzád és maradjanak nálad!BÚÉK.

Ma van az év utolsó napja,a hírt mindenki sms-ben kapja.Kopogtat az új év már csak néhány óra,ne gondolj most másra csak a szépre, jóra.Boldog új évet!

Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket,úgy igyon a gazda belőle eleget. BÚÉK.

Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év,kedves hajlékodba pedig,költözzön a jólét.A lelkedbe boldogság,a szívedbe béke,ezt kívánom néked erre az új évre.

Bort, búzát, békességet,sötétségben fényességet!Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon.Ki barát volt az maradjon,ki elindult az haladjon.BÚÉK

Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.Ú.É.K.

Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.Ú.É.K.

Az új évben legyen részed minden szépben szexben 7-szer minden héten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BÚÉK!

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább állok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.Ú.É.K!!!

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet!

Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között?

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.Ú.É.K.!

Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: Boldog Új Évet Kívánok!!

Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse!B.Ú.É.K.

Havas téli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe! B.Ú.É.K.

Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni , de egyet mondhatok , Boldog Új Évet Kívánok!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre. B.Ú.É.K.

Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, kómás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog Új Évet!

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet Neked!

Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !!!!!!!

Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BÚÉK !!!!!!!!

Ünnepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszek , kívántam e már Sok Boldog Új Évet!!! Ha igen , bocsi és megyek tovább bulizni!

Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

B.Ú.É.K.

A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik Szeretnek Téged! B.Ú.É.K.

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BÚÉK!!

2011-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

B.Ú.É.K.

Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, Boldog Új Évet Kívánok !

Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget.

B. Ú. É. K

Erdő szélén ezüst fenyő, havas ággal büszkélkedő.Őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja.Képzeld el, hogy ott állok és Boldog Új Évet Kívánok!

Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot,

Boldog Új Évet Kívánok!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

B.Ú.É.K.

Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni!

BÚÉK!!

Az új évben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

B.Ú.É.K.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra , csak a szépre jóra.

Boldog Új Évet!

Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég.Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet! B.Ú.É.K.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése